BATMAN KOZLUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 2. DÖNEM DYK Öğretmen Başvuruları Başladı.

MEB kurslarında ikinci dönem ders vermek isteyen öğretmenler 6-12 şubat tarihlerinde başvuru yapacaklar.
2016-2017  2. DÖNEM DYK Öğretmen Başvuruları Başladı.

Kurslara katılmak isteyen öğrenciler ise 13-19 Şubat 2017 tarihlerinde başvuru yapacaklar.

Kurs sınıf/şubelerinin oluşturulması :20-26 Şubat 2017

Kurslar 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacak.


- Kurslarda görev almak isteyen kadrolu öğretmenler, Mebbis şifreleri ile e-kurs modülünden görev almak istedikleri kurs merkezi tercihlerini yaparak başvuruda bulunurlar.

-  Kadrolu öğretmenler, kurs merkezi tarafından belirlenen derslerden Talim ve Terbiye Kurulu 9 No’lu Kararı çerçevesinde; atama branşları ile okutabilecekleri diğer derslerden kurs başvurusunda bulunabilirler.

- Öğretmenler, kadrolarının bulunduğu veya görevli oldukları ilçede görev almak istedikleri üç kurs merkezine kadar tercihte bulunabilir. Tercihleri dışında da görev almak isteyen öğretmenler “Tercihlerim dışında bir kurs merkezinde görevlendirilmek istiyorum” butonunu işaretleyerek ilçedeki öğretmen ihtiyacı bulunan herhangi bir kurs merkezinde görev alma talebinde bulunabilirler.

- Ders ücreti karşılığında görev almak isteyen ücretli öğretmenler, e-kurs modülü üzerinden sisteme ilk girişte oluşturacakları şifre ile başvurularını yaparak, sistemden alacakları ilgili evrakı il/ilçe komisyonuna ulaştırır.

- Başvurular, http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.eba.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilir.

 

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurs Takvimi şu şekilde;

05-02-2017

Komando Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Hükümet Konağı No 210/5 Kozluk/BATMAN - 0488 411 21 94

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.